RIJK ZWAAN

RIJK ZWAAN

Rijz Zwaan se afla printre primele 5 companii care se ocupa cu inmultirea plantelor legumicole, cu un numar de 2800 de angajati in 30 de tari. Gama de produse include seminte de soiuri si hibrizi de: tomate, vinete, ardei, castraveti, pepeni, salata, varza, ridichi, plante aromatice etc. Profesionalismul de care dau dovada ii recomanda. In Romania, Rijz Zwaan vine cu hibrizi de tomate, pepeni galbeni, varza, conopida, salata, castraveti, ridichi, telina, produse disponibile prin intermediul S.C. Marcoser S.R.L.
Seminte de varza alba
Erma F1  Erma F1, hibrid de varza timpuriu, varza alba, 1,2 - 1,8 kg, 60-65 zile, pentru spatii protejate si camp.
JETMA RZ F1   Cumpără Preţ: 42.18 RON
Ambalaj:
Jetma RZ F1 este cel mai timpuriu hibrid de varza alba, cu perioada de vegetaţie de 50-52 zile, destinat in general culturilor în spaţii protejate dar şi in câmp.
Chessma F1  Hibrid extratimpuriu de varza alba cu perioada de vegetatie de 50 - 55 zile pentru culturi atat in spatii protejate cat si camp
Rayma F1  Hibrid timpuriu de varza alba, destinat culturilor in spatii protejate si camp, cu o greutate de pana la 2 kg.
Adema F1  Hibrid timpuriu de varza alba destinat culturilor de primavara-vara in camp cu o greutate medie de 1,8 - 2,5 kg
Cilema F1  Hibrid semitimpuriu de varza alba destinat culturilor de vara in camp, greutate medie 2 - 3,5 kg
Naoma F1  Hibrid semitardiv de varza alba destinat culturilor de vara, toamna in camp cu o greutate medie de 3 kg
Tacoma F1  Hibrid semitardiv de varza alba, pentru culturi de vara-toamna, in camp, cu o greutate medie de aproximativ 3 kg.
Tolsma F1  Hibrid de varza alba pentru cultura de vara - toamna cu o greutate medie de 2,5 - 3,5 kg si rezistenta mare la crapare
Selma F1  Hibrid tardiv de varza alba, cu o rezistenta foarte buna la crapare si o greutate ce poate ajunge chiar la 6 kg.
Ancoma F1  Hibrid tardiv de varza alba cu un gust excelent, racoritor si o greutate medie de 2,5 - 4 kg
Zuleima F1  Hibrid de varza alba cu perioada de vegetatie de 110 - 120 zile si o greutate medie de 2,5 - 7 kg
Seminte de varza rosie
Rexoma F1  Hibrid de varza rosie de toamna ce ajunge la maturitate in 100 - 120 zile si o greutate medie de pana la 3,5 kg.
Futurima F1  Hibrid de varza rosie de toamna ce ajunge la maturitate in 100 - 120 zile si are o greutate medie de 2 - 2,5 kg.
Seminte de conopida
CASPER RZ F1  Cumpără Preţ: 83.76 RON
Ambalaj:
Casper RZ F1 este un hibrid de conopida pentru culturile de vara-toamna, foliaj puternic, bogat, greutate de 2-3 kg.
Opaal  Conopida extratimpurie destinata culturilor in sere/solarii, cu o greutate de pana la 1,2 kg.
SANTAMARIA RZ F1  Cumpără Preţ: 90.45 RON
Ambalaj:
Capatana densa, culoare alb-stralucitor, rezistenta la boli si daunatori, pentru consum in stare proaspata si congelata.
Witki F1  Hibrid extratimpuriu de conopida cu o productie foarte mare si toleranta sporita la conditiile de stres
Divita F1  Hibrid timpuriu de conopida recomandat pentru culturile in camp cu o greutate ce poate ajunge la 1,8 kg
Adelanto F1  Hibrid timpuriu de conopida de vara, cu o perioada de vegetatie de 62 - 68 zile si o greutate ce poate ajunge chiar la 2 kg.
Chambord F1  Hibrid timpuriu de conopida, recomandat pentru culturile de primavara, vara, toamna, cu greutatea capatanii de pana la 1,2 kg.
Blancasper F1  Hibrid de conopida cu o perioada de vegetatie de 90 - 95 zile si o greutate ce poate ajunge la 2,5 kg.
Cercy F1  Hibrid mediu timpuriu de conopida, destinata culturilor de primavara, vara si toamna cu o greutate de pana la 2,5 kg
Dexter F1  Hibrid mediu timpuriu de conopida, cu perioada de vegetatie de 80-85 zile si o greutate ce poate ajunge la 2,5 kg.
Castellum F1  Hibrid de conopida Castellum F1 destinat culturilor de toamna, cu perioada de vegetatie de 90 - 95 zile si o greutate de pana la 2 kg.
Profil  Soi de conopida de toamna, ce ajunge la maturitate in 90 - 95 zile si are o greutate ce poate ajunge la 2 kg
facebookGoogle PlusYouTubeVremea