Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Vilmorin

Vilmorin

VILMORIN – MISIUNE A EXCELENTEI VILMORIN este o filiala a lui VILMORIN CLAUSE & CIE membru al grupului Limagrain. Incă de la crearea sa, acum 250 de ani, VILMORIN a produs seminţe de legume de înaltă performanţă pentru întreaga lume. Lucrând cu o tehnologie avansată şi având o activitate de cercetare puternică şi adaptabilă, VILMORIN aduce întotdeauna un răspuns corect şi precis la aşteptările şi cererile pieţei oriunde în lume. Aceasta face din VILMORIN un furnizor de referinţă pentru seminţe de legume în toate cele peste 100 de ţări în care este prezent. In fiecare an VILMORIN introduce, în medie, 25 de tipuri noi de seminţe, nu doar crescându-le capacitatea, ci selectând varietăţile cele mai căutate ca să răspundă cerinţelor de sol şi climă corespunzătoare zonei geografice a fiecărei pieţe.
Seminte de conopida
Locris F1  Varietate de conopida timpurie pentru recolta de sfarsit de vara-inceput de toamna, cu o perioada de maturitate de 80 - 85 zile.
Bodilis F1  Varietate semitimpurie de conopida, pentru recolta de toamna, cu ciclu de vegetatie de 90 - 100 zile.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea